SAŠO ĆOSIĆ

Sašo Ćosić, 54 let,  Mariborčan, turistični delavec in dolgoletni organizator potovanj. Oče dveh otrok, aktiven rekreativni športnik, ki svojo ljubezen do aktivnega življenja združujem tudi v poslovnem življenju.
Povezan s potovanji in zanimivimi izzivi, s komunikacijo z gosti in kupci, s številnimi vsakodnevnimi poslovnimi izzivi, pazim tudi na svojo duševnost in zdravje.

Čas, v katerem živimo, je čas hitrih odločitev, čas, ko moramo predelati ogromno podatkov, odločitev na splošno in čas, kjer je potrebno imeti veliko volje in zbranosti ter fokusa.
Vse to pa zahteva stabilnega človeka.
Poleg vzdrževanja fizične  forme, ki je seveda pogoj za aktivnosti, kot so potovanja z gosti, spremljanje kolesarjev in pohodnikov, pa moram skrbeti  tudi za duhovno rast in psihično stabilnost.

Ljudje smo navajeni skrbeti za svoje najdražje, za svoje prijatelje, hišo, avtomobil, stroje, naprave.
Velika večina nas pa hitro pozabi, da je potrebno imeti čas tudi zase in znati poslušati sebe, identificirati težave, ki lahko slabo vplivajo na psiho in posledično na vsakdanjik nas samih.

Pogovor o svojih občutenjih, pogovor o tem, kje vas žuli, kako premagati določene težave, kako se resetirati, pa je gotovo zelo modro opraviti s strokovnjakom, torej s tistim, ki ima znanje o človeški psihi, ki lahko strokovno poda svoje videnje in napotke.
Obisk in pogovor s psihologom jemljite kot servis vaše duše, vašega duha in odlično nematerialno investicijo v svoj boljši jutri.

Priporočam strokovnjake iz skupine Psihoterapija Julius.

Sašo Ćosić

Direktor Media turizem d.o.o / Večer Tours je blagovna znamka družbe Media turizem